Един от участниците в риалити формата Един за друг се

...
Един от участниците в риалити формата Един за друг се
Коментари Харесай

Голяма измама в Един за друг

Един от участниците в риалити формата " Един за различен " се опита да по безусловно жесток метод да излъже продукцията и останалите участници, което е в прорез с разпоредбите и се наложи да бъдат осъдени.

Заради наглостта на един от участниците, останалите се обърнаха против двойката и те изхвърчаха от " Вилата на любовта " с орезилени имена. А този неприятен образец идва от фамилията, което претендира за висок морал.

Деница и Николай се сбогува с най-романтичната конкуренция в родния ефир " Един за различен “. До номинация за фамилията се стигна след груба неточност и нарушаване на разпоредбите от страна на Николай по време на играта за двойки, в която участниците трябваше да познаят настройките във вилата на любовта.

С четири гласа в своя изгода напред в предаването продължиха Здравка и Мирослав, които тази седмица прибавиха нула лв. към общата си сметка, само че получиха шанса да се борят за успеха в идващите провокации.

" Ние се включихме в предаването, поради приключението и опцията да преживеем нещо ново. Беше ни забавно, видяхме доста. Пожелаваме на всички да бъдат доблестни “, показа Деница. От своя страна Николай със сълзи на очите насочи персонално обръщение към всеки от мъжете в предаването, написа show.blitz.bg.

" Вашата любовна партия продължава на дъската на живота. Пожелавам ви да я играете с доста разсъдък и сърце. Бяхте обединен и стимулиран тим, и убедихте всички, че разликата във възрастта няма никакво значение. Или с други думи – една двойка събрала се на границата сподели, че за любовта граници няма “, обърна се към Деница и Николай водещият на предаването Емил Чолаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР