Един от участниците в „Маскираният певец” Димо Алексиев удължи лятото

...
Един от участниците в „Маскираният певец” Димо Алексиев удължи лятото
Коментари Харесай

Маскираният певец харчи хонорара в чужбина

Един от участниците в „ Маскираният певец” Димо Алексиев удължи лятото си и отпраши за Италия, видя Hotnews.bg . На 6 октомври звездата от „ Откраднат живот” бе засечен на Терминал 1 на летище София, бързащ да хване полет на нискотарифна компания. Алексиев бе с неизменимите си два разнообразни чорапа. Дали избирането им или нещо друго го бе забавило, само че артистът съумя да се качи съвсем в последния миг на полета си.



Въпреки че бе избрал на ниска цена билет, той си бе поръчал услугата предимство, която подсигурява експресно обслужване, без очакване на опашка за качване в самолета. Явно Алексиев е решил да си подари малко отмора след присъединяване си в „ Маскираният певец” и преди сериозните фотоси за „ Откраднат живот”, в който се завръща. Според „ Уикенд” хонорарът за всяко присъединяване в „ Маскираният певец” е по 15 000 лв. за всеки един концерт, в който взе участие.

В 9 страници на контракта с написани клаузи за организацията на предаването, отговорностите и отговорностите на двете страни, просторно са разказани всички права и санкции при положение на издънка. Конфиденциалността и анонимността на участниците в „ Маскираният певец” са от основно значение за предаването. Те се съгласяват да бъдат под непрекъсната защита, обезпечена от изпълнителния продуцент, да бъдат сами в репетиционните зали и снимачното студио, като не се позволява наличието на персонални мениджъри, секретари, асистенти и родственици.

За да се опази тайната на самоличността на всеки участник и от съображения за сигурност, всеки един от тях е съпровождан от координатор и охранители, обезпечени от продукцията. Изпълнителите са придружавани даже, когато вървят до тоалетната, написа в чл.9 от контракта им. Абсолютно се не разрешава диалога на участниците с който и да било от екипа. В случай, че изпълнителят не се яви в точния момент за подготовки или снимачен ден, без да е налице уважителна причина, той дължи наказателна клауза от 10 лв. за всяка минута забавяне. Същата санкция важи и при овакантяване на подготовки или фотоси по-рано от плануваното. За отсъствие на подготовки участниците се санкционират с 1000 лева, а за неявяване от фотоси олекват с 5000 лева Продуцентите на продукцията са се застраховали и при приложимост на алкохол или опиати.

Ако участник се появи в зашеметено положение, наказването му е 1000 лева, а в случай че несъответстващият му тип провали снимачен ден, санкцията е 5 хилядарки. Орлин Горанов, Мариана Попова и Дани Милев отказали да вземат участие по разнообразни аргументи. На един парите му се сторили прекомерно малко, различен имал поети и други задължения, които не можел да жертва поради предаването.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР