Един от твърдите титуляри на Левски - Милош Цветкович, не

...
Един от твърдите титуляри на Левски - Милош Цветкович, не
Коментари Харесай

Агентът на Цветкович: "Левски" не му предлага нов договор!

Един от твърдите титуляри на " Левски " - Милош Цветкович, не е получил предложение за нов контракт, заяви сътрудникът му Милко Бански на персоналния си профил във " Facebook ".

" Това е персоналната ми медия. Никога не съм писал тук за специалността си, постоянно съм избягвал да разясня неща, свързани с футбола. Последната седмица ми пишат десетки хора, телефонът ми прегря от позвънявания на непознати. Затова ще го кажа безшумно. До момента никой не е отправял каквото и да е предложение нито към мен, нито към Милош Цветкович за възобновяване на контракта му с " Левски ". И двамата следим с интерес написаното по медиите. С наслада одобряваме обстоятелството, че персонално господин Русев се е заел с договарянията за нови контракти с играчите, за които е преценено, че следва да останат в тима.

За страдание на Милош все още той не е от тези играчи, което ми разрешава да вляза в контакт с клубове, проявяващи интерес към него.

И двамата с Милош добре помним обстановката с Роман Прохазка. Подобно развиване на " договарянията " леко ни усмихва. Декларирам намерено, че Милош Цветкович се усеща чудесно в София. Чувства се признат, обичан и с наслада би останал във " Левски " и до края на кариерата си ", написа Бански.



Сръбският бранител бе притеглен на " Герена " през лятото на 2017 година. Тогава той подписа контракт за две години с алтернатива за удължение на договора с още една. " Сините " към този момент осведомиха, че възобновяват договорите на футболистите, които желаят да задържат в клуба. Преди дни нов договор подписа звездата Габриел Обертан, само че очевидно Цветкович към момента не е получил предложение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР