Един от цветовете се счита за универсален антидепресант и ще

...
Един от цветовете се счита за универсален антидепресант и ще
Коментари Харесай

Това е цветът, който може да сбъдне желанията ви

Един от цветовете се смята за повсеместен антидепресант и ще ви помогне да извършите желанията си, стига да има най-малко един предмет към вас в този колорит, който да съзерцавате всеки ден.

Според логиката на психиката хората, които обличат оранжево, са огромни оптимисти и са настроени по-положително към живота. Може да се възползвате от ведрата сила на този цвят, като погледнете оранжев декор, в случай че не се чувствате добре.

Може също да сбъднете желанията си, взирайте се в този цвят, тъй като от всички тонове в цветовата гама, оранжевият има най-положително въздействие. Той се свързва със зрението и вдъхновението.

Аюрведичните терапевти считат, че оранжевото има антимикробни свойства и предотвратява растежа на бактериите. Оранжевият цвят разкрепостява, дава независимост във физически и ментален проект, психически способства за по-голяма толерантност посред ни, укрепва волята.

Психолозите го предлагат за утешение, връщане към салдото и справяне със напрежението.

 Оранжеви храни

Оранжевото символизира възприятието за наслада, тъй че в случай че почувствате спад на сила и жизнеспособност или смятате, че непрестанно се проваляте, а шансът ви изневерява, обградете се с този цвят.

Ако желаете нещо несъмнено да се случи, постарайте се цветът да доминира към вас. Освен да носите оранжеви облекла, може да поставите повече оранжеви предмети към себе си, кристали или пък да се храните с повече оранжеви храни.

Този цвят е подхранващ и подмладяващ, като ще ви подтиква да извършите това, за което не ви доближава храброст.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР