Един от топ кулинарите у нас шеф Петър Михалчев отпразнува

...
Един от топ кулинарите у нас шеф Петър Михалчев отпразнува
Коментари Харесай

Синът на шеф Михалчев се дипломира при шеф Токев

Един от топ кулинарите у нас началник Петър Михалчев отпразнува дипломирането на сина си Марио. „ Е, за повторно изкласих! Попътен вятър сине – Банзай. Благодарим за гостоприемството, началник “, написа Петър Михалчев във Facebook.

Банзай е японска дума, която значи „ дълъг живот и разцвет “. 19-годишният Марио е плод на любовта на Петър Михалчев и брачната половинка му Ина.

„ Моя другарка работеше в ресторант и се отбих да я видя. Когато влязох, от шубера се появи Петър. Тогава той беше с дълга коса. Сега никой не ми има вяра, че той имаше коса до кръста “, описа Ина пред bTV в края на февруари т.г. за първата си среща с него.

„ Бяхме на празненство при другар и на потегляне той реши да ме впечатли, като се спусне по парапета на кооперацията. Обаче тогава угаснаха лампите “, споделя още Ина в „ Преди обед “ през юни 2020 година, а началник Михалчев довърши историята „ Три счупени ребра, малко комоцио. Два-три месеца се възстановявах. " Изглежда обаче си е заслужавало, тъй като двамата към момента пазят любовта си, а доказателство за това е синът на двойката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР