Един от топ кик боксьорите в страната ще запише зрелищно

...
Един от топ кик боксьорите в страната ще запише зрелищно
Коментари Харесай

Любимецът на Бургас Атанас Божилов се качва на ринга на Maxfight 44

Един от топ кик боксьорите в страната ще запише зрелищно присъединяване в следващата церемония вечер на най-големия български проумотър „ Максфайт “.

В обещаващ мач с висок адреналин, в категория до 72,500 кг на кръга ще се се качи двукратният международен първенец при експертите Атанас Божилов.

Капитанът на националния тим по кикбокс има трофеите в две разнообразни организации. В своята професионална визитка Божилов е записал 16 победи, две европейски трофеи, притежател на трофея от Световната купа на WAKO 2017г, както и на сребърното отличие от международното през същата година.

Съперник на Божилов ще бъде 25-годишният украински войник Сергей Палюга в чиято професионална визитка изпъкват 30 мача с 21 победи, 15 от които реализирани с нокаут.

Мачът на 2 август има сантиментално присъединяване за опитния Атанас Божилов, който на 1-ви август чака брачната половинка му Вилиана да го подари с второ дете. Семейството му към този момент има един наследник – 4-годишният Петър.

"С боязън oчаквам щерка и ще посветя мача на това второ благополучие в живота си ", непретенциозно показа Наско Божилов, който организира двуразови тренировки преди дуела. Бургазлията е ученик на школата "Самурай джим ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР