Един от свидетелите, Цветомир Найденов, които вече са разпитани по

...
Един от свидетелите, Цветомир Найденов, които вече са разпитани по
Коментари Харесай

Жената на Божков знаела за престъпленията

Един от очевидците, Цветомир Найденов, които към този момент са разпитани по следствието против Васил Божков, е дал показания тази заран още веднъж

Това се е случило непосредтсвено преди правосъдното съвещание на спецсъда, в което би трябвало да се реши дали дамата, с която живее на фамилни начала, предприемача - Елена, ще остане на независимост или ще бъде върната в ареста. В момента Елена Динева е с парична гаранция от 1.5 млн. лв., само че прокуратурата упорства тя да бъде върната в ареста. Самата Динева желае по-ниска парична гаранция.

От думите на прокурора стана ясно, че в разпита си тази заран Цветомир Найденов е разказал за дейностите на групата на Божков, като и това, че Динева знаела за работата й.

Динева е знаела за убийствата и изнасилванията, по които се води второ следствие против Васил Божков.

Обвинението твърди още, че Динева, като доближена до Божков, е била наясно по какъв начин действа бизнесът му, както и кои са другите участници, в това число лица от Държавната комисия по хазарта.

Прокуратурата е на мнение, че в случай че Динева е на независимост, може да заличи доказателства, точно тъй като познава бизнеса на Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР