Един от свидетелите по делото срещу Живко Мартинов вече е

...
Един от свидетелите по делото срещу Живко Мартинов вече е
Коментари Харесай

Сложиха под охрана свидетел по делото срещу Живко Мартинов

Един от очевидците по делото против Живко Мартинов към този момент е с защита, оповестиха от прокуратурата. Става дума за следствието, получило популярност като " Суджукгейт "
 

Охраната, която пази очевидеца, пази и фамилията му. А повода са подозрение, че откакто свидетелства може да възникне действителна заплаха за живота и здравето му, както и на околните му. Защитата е избрана от прокуратурата след искане на самия очевидец, чиято идентичност не се оповестява.
 
В същото време различен очевидец по делото се е отказал от препоръчана му от прокуратурата отбрана посредством персонална физическа защита.
 

Досъдебното произвеждане против Живко Мартинов се намира във финалната си фаза , следва в къси периоди Специализираната прокуратура да внесе делото с обвинителен акт в Специализирания углавен съд.-->
 
Извършва се инспекция и на следствията, ръководени от прокуратурата в Добрич, свързани с похищения против личността и имуществото на очевидците по делото.
 

Предмет на инспекция от Специализираната прокуратура са и всички сигнали, съдържащи изказвания за незаконни действия от лица, имащи отношение към наказателното произвеждане против Мартинов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР