Един от светилата на руската медицина коментира информациите, че Михаел

...
Един от светилата на руската медицина коментира информациите, че Михаел
Коментари Харесай

Лекари: Шумахер не може да се е смалил с 14 сантиметра

Един от светилата на съветската медицина разяснява информациите, че Михаел Шумахер е изгубил 14 сантиметра от растежа си и е изпаднал още веднъж в кома. Професор Михаил Гиляров от болничното заведение " Пирогов " в Москва приказва пред локални медии.

" Лежащият пациент може да загуби 30 кг от тежестта, както се твърди. Но да загуби 14 сантиметра - това е невероятно. Максималната загуба е до 5 сантиметра поради смяна в структурата на гръбначния дирек ".

Наблюдавани са случаи на образно изменение на крайниците при сходни положения като при легендата от Формула 1. Атрофията обаче не води само че понижение на дължината на костната система.

Алексей Кащеев, прочут неврохирург, добави: " Със сигурност Шумахер води процедури против процесите на недоразвитост. Става въпрос за пасивна гимнастика,  магнитни стимулации и други. Това оказва помощ на пациента да се върне напълно или отчасти към предходните си параметри, в случай че се възвърне мозъчно ".

Преди два дни румънското издание на " Автобилд " заяви, че великият водач тежи едвам 45 кг (при 74 преди инцидента), а растежът му е намалял с 14 сантиметра. Освен това немският кумир е изпаднал още веднъж в кома.

Преди седмици пък се чу, че брачната половинка Корина ще го мести за лекуване при американско величие, защото липсва прогрес. Шуми изпадна в кома при случай на ски през 2013 година. Той е под лекарски надзор в имението в Швейцария, само че никой в никакъв случай не е правил публично изказване за същинското положение на легендата в моторните спортове. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР