Един от стожерите в защитата на Левски Холмар Ейолфсон коментира

...
Един от стожерите в защитата на Левски Холмар Ейолфсон коментира
Коментари Харесай

Ейолфсон преди баража: Ще бъде тежък мач, трябва да сме прецизни преди гола

Един от стожерите в отбраната на Левски Холмар Ейолфсон разяснява идния бараж за Лига Европа с Черно море. Пред NOVA бранителят съобщи, че на „ Герена “ чакат тежък дуел и добави, че „ сините “ би трябвало да са прецизни пред гола.

Левски приема „ моряците “ на 24 май от 20.30 часа на стадион „ Георги Аспарухов “. Срещата ще може да следите с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

БФС уточни съдиите за баражите

„ Ще бъде тежък мач, каквито са и множеството ни срещи, по тази причина би трябвало да сме на 100 % отдадени, с цел да се класираме за Лига Европа “, стартира Холмар, който не скри, че не триумфът на „ сините “ във финала за Купата продължава да тежи на тима.

„ Срещу Черно море би трябвало да вкараме гол. Ако се върнем на оня край, то ние играхме доста добре, само че ни липсваше финалното допиране, с което да отбележим. Просто би трябвало да сме прецизни преди гола. Ако играем със същия интензитет и наложим същото движение и темп, то ще спечелим баража “, добави национала на Исландия, който ще играе на Мондиала в Русия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР