Един от стадионите с най-много история - Маракана в Рио

...
Един от стадионите с най-много история - Маракана в Рио
Коментари Харесай

Легендарният Маракана ще посрещне финала в Копа Либертадорес догодина

Един от стадионите с най-вече история - " Маракана " в Рио де Жанейро, ще бъде хазаин на финала в шампионата Копа Либертадорес през 2020 година. Южноамериканската футболна централа КОНМЕБОЛ разгласи решението си през днешния ден, а самата среща ще се състои на 21 ноември идната година.

" Маракана " беше един от осемте претенденти за осъществяване на събитието дружно с още пет от Бразилия. На същото си съвещание КОНМЕБОЛ разгласи, че финалната среща във втория шампионат на континента Копа Судамерикана ще се организира на стадион Марио Кемпес в аржентинския град Кордоба.

За първи път тази година финалната среща в американския еквивалент на Шампионската лига ще се организира в една среща, вместо в два мача на разменено посещение, както е било постоянно. Първият исторически хазаин на един край в Копа Либертадорес е " Естадио Насионал " в Сантяго (Чили) и срещата е планувана за 23 ноември. Вторите мачове от полуфиналите са другата седмица.

Финалната среща в шампионата Копа Судамерикана сред еквадорската сензация Индепендиенте дел Вале и Колон (Санта Фе, Аржентина) пък ще се играе на 9 ноември на стадион " Нуела Ола " в Парагвай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР