Един от спорните въпроси след преместването на принц Хари и

...
Един от спорните въпроси след преместването на принц Хари и
Коментари Харесай

И Канада обърна гръб на Хари и Меган

Един от противоречивите въпроси след преместването на принц Хари и Меган Маркъл в Канада е какво ще се случи с тяхната защита и най-много - кой ще заплаща сериозната сума за нея.

Първоначалното съмнение, че това ще са английските данъкоплатци, бързо бе отхвърлено. След това пристигна гостоприемството на канадския министър председател Джъстин Трюдо, който им предложи полицейска отбрана в тази невиждана за всички обстановка.

Сега обаче това съглашение върви към своя край, най-много поради публичния напън. Съвсем предстоящо, канадците по никакъв начин не изгарят от предпочитание да заплащат стотици хиляди долари годишно, с цел да има кой да върви след Хари и Меган и да им пази гърба.
 Снимка 462245

Затова и изискванията ще се трансформират напълно скоро , евентуално с идването на месец април, когато херцогът и херцогинята на Съсекс публично ще се разделят с кралския двор.

Но Хари и Меган ще продължат да имат статута на персони, получаващи интернационална отбрана . И като такива канадската полиция е длъжна да им обезпечи нужната отбрана. Но това към този момент няма да бъде за тяхна сметка, написа CNN.
 Дейвид Бекъм, принц Хари, Меган Маркъл и какво призна футболистът за напускането на кралския двор
Когато Бекъм пази гърба на принц Хари

На това се споделя поддръжка

Така най-вероятната опция пред двойката е сами да заплащат, с цел да бъдат охранявани . Каква тъкмо висока цена ще би трябвало да заплащат за това, ще остане в загадка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР