Един от спонсорите, с който Левски подписа през лятото на

...
Един от спонсорите, с който Левски подписа през лятото на
Коментари Харесай

Австрийски спонсор на Левски ще прави козирката на `Герена`


Един от спонсорите, с който Левски подписа през лятото на 2015 година се е заел със задачата да сложи козирка над Сектор А на стадион " VIVAСОМ Арена Георги Аспарухов ".

Става въпрос за задгранична строителна компания, чието лого стои на задната част на фланелките на сините. Тя е главният реализатор на плана по покриване на трибуната като, естествено, ще наеме и подизпълнители.

Желанието на притежателя на Левски Спас Русев е Сектор А да се снабди с покрив до началото на есента. Босът един път към този момент се опари с на вятъра заричане.

Още откакто закупи мажоритарния пакет акции на клуба, той разгласи, че първите му задания са да направи козирка и ново осведомително табло на „ Герена ". След това обаче се оказа, че средства за построяването на такива няма, а Русев съобщи: " Поставянето на козирка не е като отварянето на чадър ".

Фирми, които се занимават с железни структури, към този момент са почнали работа по изработването на разнообразни сегменти от оборудването. Това обаче е комплициран и дълъг развой. Затова и от клуба досега не са се заели със периоди по кое време " Герена " ще има козирка и шефовете мълчат по въпроса.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР