Един от специалистите, които са спрягани за заместник на Николай

...
Един от специалистите, които са спрягани за заместник на Николай
Коментари Харесай

Кипърски треньор призна: Идвам да преговарям с Левски

Един от експертите, които са спрягани за заместител на Николай Митов в Левски, в случай че управлението на “сините” вземе решение за треньорска промяна, Никодимос Папавасилиу призна, че ще пристигна София през идната седмица, с цел да беседва с клуба от “Герена”.

" Агентът ми ми сподели, че има интерес от Левски, знам за това. Проучил съм тима и клуба, осведомен съм и с резултатите от началото на сезона. Знам много за " сините ", тъй като имахме диалози преди 4-5 месеца и съм подготвен да дойда и да работя за най-големият клуб в България. Ще пътувам до България в околните дни, с цел да се срещна с хора от Левски и да преговаряме. Още не е ясно тъкмо по кое време ще се случи това, само че ще бъде през идната седмица”, сподели кипърецът пред 7dnifutbol.

“Знам, че в тима има положителни футболисти, бяха привлечени и Жорди Гомез и Габриел Обертан. Това са футболисти, които може да са доста значими за Левски, а и за всеки тим. За мен не е значима възрастта на играча, а неговите качества. Ако той е добър футболист, ще играе и ще бъде част от тима. Готов съм да работя с млади играчи с гений, които са подготвени и желаят да се развиват”, съобщи още Папавасилиу, който за последно бе отпред на Слован (Братислава).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР