Един от смятаните за претенденти за първото място в Северозападна

...
Един от смятаните за претенденти за първото място в Северозападна
Коментари Харесай

Дунав /Лом/ изчезва от футболната карта

Един от считаните за кандидати за първото място в Северозападна трета лига – " Дунав " (Лом), се отхвърля от по-нататъшно присъединяване в шампионата.
Отборът влезе като евентуален любимец в шампионата, само че в края на есенния дял изпадна в рецесия, задълбочена и от нелепата гибел на Ферарио Спасов в злополука след мача с " Локомотив " (Горна Оряховица) на 11 ноември.
Новината за отричане на " Дунав " беше публично обявена на обичайна работна среща на клубовете от Северозападна трета лига, провела се в пресцентъра на стадион „ Ивайло ” във Велико Търново. На съвещанието участваха президентът на Аматьорската футболна лига и член на Изпълкома на БФС Румен Вълков, ръководителят на Зоналния съвет на БФС - Велико Търново Бончо Генчев и секретарят на Зоналния съвет Игор Бакьов.
Стартът на Северозападна трета лига е на 24 февруари.
Заради отхвърли на " Дунав " за по-нататъшно присъединяване няма да има изпадащ тим от групата. Тимът от Лом беше трети след есенния дял на шампионата. Досегашните му резултати се зачитат, а всички негови противници през пролетния полусезон ще записват служебна победа с по 3:0, както гласи наредбата. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР