Един от служителите на футболен клуб Пирин (Благоевград), преживял редица

...
Един от служителите на футболен клуб Пирин (Благоевград), преживял редица
Коментари Харесай

Росен Пандурски: Духът на Пирин никой не може да го пребори, предстоят добри времена за Благоевград

Един от чиновниците на футболен клуб Пирин (Благоевград), претърпял редица щастливи, а и сложни моменти с клуба през годините - Росен Пандурски показа на какво, съгласно него, се дължи устойчивостта на " орлетата " през годините.

Г-н Пандурски се грижи за безпроблемното напредване на футболните звезди на клуба. Той довери пред медията ни, че идването на новите притежатели в Пирин е ярък лъч на вяра за всички, заинтригувани от съществуването и просперитета на отбора във футбола ни.
 Босовете на Пирин купуват хотел и стадион за тима?
Босовете на Пирин купуват хотел и стадион за тима?

Сделката ще се изповяда във вторник

" Има нещо доста изключително и особено в Благоевград. Ако щете ми вярвайте, само че ми се коства, че тук духът е друг. Нещо повече - съгласно мен той прави футболистите и треньорите, които идват тук, по-добри в това, с което се занимават.
 Снимка 350685
Източник:

Лично съм виждал по какъв начин считани за не чак толкоз съществени играчи идват тук и в границите на броени месеци израстват доста. И се трансформират в значими попълнения, които по-късно биват пожелавани от други клубове.
 Пирин подвига нова естрада на стадион
Пирин подвига нова естрада на стадион " Христо Ботев ", поставя и козирка

Шефовете на " орлетата " желаят тимът да се хвърли в борба класирането за efbet Лига

Разбира се, че идването на новите притежатели е лъч на вяра за всички в Благоевград. Няма нещо, което да са дали обещание и да не са го създали. Личи си, когато някой се е заел с дадена задача от сърце и дава благо и драго нещата да се случат.
 Снимка 446519
Източник:

Дано Пирин се върне там, където му е мястото. Сигурен съм, че за всички в клуба предстоят по-добри времена ", сподели господин Пандурски в неофициален диалог с редактор на ТОПСПОРТ .
 Шефката на Пирин стана персона на годината в Благоевград
Шефката на Пирин стана персона на годината в Благоевград

Първо самопризнание за Ива Уорън
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР