Един от символите на съвременната Формула 1 Люис Хамилтън обяви,

...
Един от символите на съвременната Формула 1 Люис Хамилтън обяви,
Коментари Харесай

Хамилтън ще кара още 5-6 години

Един от знаците на актуалната Формула 1 Люис Хамилтън разгласи, че чака кариерата му да продължи още 5-6 години и по този начин отхвърли спекулациите, че може да се откаже след края на този сезон.

Те бяха основани от самия него, откакто британецът съобщи, че не знае какво ще се случи след няколко месеца. Сега обаче 32-годишният водач е безапелационен, че близкото му бъдеще е обвързвано с Формула 1.

„ Мисля, че ми остават още 5 или 6 години, в които мога да се състезавам. След това бих желал да не стана коментатор или управител. Ще обмисля вариантите, които имам и ще взема решение. Обичам да работя с други хора и не мисля, че ще основа своя линия облекла. Колекция с разнообразни дизайнери обаче несъмнено е вид. Би било хубаво “ съобщи Люис пред списание „ Интервю “.

Трикратният международен първенец признава, че към този момент не е захласнат от успехите непременно.

„ Преди време не излизах от хотела с дни, в случай че не бях спечелил. Толкова съществено преживявах разочарованията. Сега обаче съм по-зрял и с възрастта разбрах, че да печелиш не е всичко. Разбира се е хубаво да го правиш, само че и уроците, които научих, когато не надвивам ме вършат по-силен “ добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР