Един от сексидолите на мъжете в Италия Аида Йеспика направи

...
Един от сексидолите на мъжете в Италия Аида Йеспика направи
Коментари Харесай

Надарената Аида шокира: Имах връзка с жена /снимки/

Един от сексидолите на мъжете в Италия Аида Йеспика направи шокиращо самопризнание. Миналата през леглата на куп футболисти кокона показа, че е имала връзка с жена.
"Имах секрети връзки с известна жена - съобщи венецуелският модел. - Бяхме бясно влюбени. Не мога да назова името й, даже да ме изтезават, тъй като е в действителност известна персона, която всички познават. Това беше загадка обич, която продължи една година и завърши поради огромната й известност. Между нас имаше доста ревнивост. Повече, в сравнение с в моите истории с мъжете. Сега от време на време се виждаме. Смеем се, само че има единствено другарство. Вече я няма пристрастеността от предишното. "
Йеспика е една от най-сексапилните дами на Апенините. Красавицата има наследник Арон от някогашния национал на Италия Матео Ферари. Тя е някогашна брачна половинка на дребния брат на Паоло Малдини - Пиер Чезари.
Също по този начин имаше алъш-вериш с не по-малко известни футболисти като Кристиян Виери, Месут Йозил, Адриан Муту и Мохамед Сисоко. За последно се чу, че спи със счетоводителя си.
Аида е носителка на купата "Мис Венецуела ", както и на "Мис Амазония ". Почти от началото на стилната си кариера живее в Италия. Често споделя, че обича да театралничи гола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР