Един от съветниците на Гриша Ганчев в - Алън Пардю,

...
Един от съветниците на Гриша Ганчев в - Алън Пардю,
Коментари Харесай

Преди дербито: Алън Пардю с хаплив коментар по адрес на Кирил Домусчиев

Един от съветниците на Гриша Ганчев в - Алън Пардю, даде любопитно изявление за " Daily Mail ", в което приказва за моментното положение на " армейците " и насочи забавен коментар по адрес на притежателя на Кирил Домусчиев часове преди дербито сред двата отбора:
" Този ​​клуб имаше страхотни моменти в предишното, огромни победи против Ливърпул и Байерн Мюнхен, само че това е доста обратно във времето. В момента това равнище, което поддържаме, ни устройва и е значимо. Разликата сред класирането в Европа не може да бъде в границите на половин милион паунда ", счита той.
" Да, загубихме против Бодьо/Глимт, само че в този момент огромната цел ни е мача с Лудогорец. С тях се гоним с точките. Собственикът на Лудогорец е притежател на компанията, която държи телевизионните права за българския футбол. Правилно ли е това? ", запита съветникът на Ганчев.
" Ние спечелихме Купата на България предходната година и ги победихме на полуфинала, а този сезон считаме да ги " затворим ". Събрахме добър тим с много невисок бюджет и директните мачове ще дефинират къде ще отиде купата ".
ЦСКА гостува на Лудогорец в понеделник (29.11.), а разликата сред двата отбора е единствено четири точки, като " армейците " са изиграли и един мач по-малко!
Наскоро пък се бяха появили информации, че точно Алън Пардю е индивидът, който реди прехвърлянията в ЦСКА и от " Българска войска " считат да създадат тандем сред него и старши треньора Стойчо Младенов ( ).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР