Един от съсобствениците на ЦСКА-София - Христо Стоичков, отправи отстри

...
Един от съсобствениците на ЦСКА-София - Христо Стоичков, отправи отстри
Коментари Харесай

Стоичков към Гриша Ганчев: Бившият борец да не се крие

Един от съсобствениците на " ЦСКА-София " - Христо Стоичков, насочи отстри рецензии към основния управител на клуба Стойчо Стоилов, само че не пожали и основния акционер и на практика едноличен началник в клуба Гриша Ганчев. При това той не назова имената на двамата, описвайки ги надлежно като " един субект ", " един продънен $ " и " някогашния герой "

На профила си в Инстаграм Стоичков написа:

" Разбрах, че един човек приказвал за мен. Изгоних същия субект от съблекалнята на Литекс преди доста години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един продънен $, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича.

Господарят му няма да го пази постоянно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА в този момент, само че ще им кажа, че този продънен $ няма да донесе положително на ЦСКА. Той е повода ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм надалеч от Армията. Аз не повеждам такиви футболисти на ЦСКА. Виждам в обществените мрежи какъв брой доста го “обичат ” този субект и нека по-скоро бъде изритан от нашия дом. Извоювал съм си правото да споделям нещата почтено и това, което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и почитателите ще го запомнят с това, че на всички игрища желаят да го бият и с това какъв брой наши гении погуби.

А на бившия борец ще му кажа не се крий зад тях, в случай че имаш нещо да ми казваш телефонът ми е отворен.

Ще завърша с това, армейци, постоянно ще съм правилен на ЦСКА ".

Повод за това излияние стана изявление в " Топспорт " тези дни на Стойчо Стоилов, който бе запитан по какъв начин ще разяснява изявлението на Стоичков след изгубения край за купата на България (б.р. - след дузпи от " Локомотив ", Пд), че играчите и шефовете на " ЦСКА-София " са злополучие.
Стоичков: Играчите и шефовете на " ЦСКА-София " са бедствие
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР