Един от съперниците на Лудогорец в турнира Лига Европа Бетис

...
Един от съперниците на Лудогорец в турнира Лига Европа Бетис
Коментари Харесай

Десет от Бетис удържаха Осасуна за трети пореден успех в Ла Лига

Един от противниците на Лудогорец в шампионата Лига Европа Бетис продължи с сполучливия си старт на сезона в Ла Лига, откакто в среща от третия кръг надигра с минималното 1:0 вкъщи състава на Осасуна.

" Зелено-белите " на Мануел Пелегрини означиха единственото попадение в 34-та минута, когато Борха Иглесиас получи подаване от Алекс Морено и с мощен удар под гредата не остави шанса на стража на гостите за 1:0.

Малко по-рано пък играчите на Осасуна бяха пропилели отлична опция да открият резултата посредством Мои Гомес, чийто изстрел се отби от страничния дирек.

В края на първата част пък Уилям Карвальо можеше да удвои задатъка на своя отбор, само че от доста преференциална позиция стреля над задачата.

Малко по-малко от 20 минути преди края на срещата домакините от Бетис останаха с 10 души, откакто Херман Пецея извърши жестоко нарушаване в своята половина и основният арбитър не се поколеба да го изгони с пряк червен картон.

До края гостите от Осасуна се пробваха да притиснат своя противник, а най-хубавата опция се откри пред Анте Будимир в добавеното време на срещата, само че ударът с глава на хърватина се оказа неакуратен.

По този метод Бетис записа трети следващ триумф от началото на сезона и разумно оглави класирането с 9 точки, до момента в който Осасуна заема 4-то място с шест пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР