Един от самолетите, които се приземиха успешно на летище Хийтроу

...
Един от самолетите, които се приземиха успешно на летище Хийтроу
Коментари Харесай

Българка приземи успешно самолет на летище Хийтроу по време на силната буря

Един от самолетите, които се приземиха сполучливо на летище " Хийтроу " в Лондон макар жестоката стихия, беше ръководен от българка и екипажа й. Командир Райна Косева има над осем хиляди летателни часа зад тила си, предава Нова тв. Освен това тя е майка на три деца.

Приземяването на аероплан при мощен вятър наподобява ужасно, даже и в профил. Но пълководец Райна Косева е невъзмутима, тъй като самолетите и водачите се подчиняват на правила. " В нашата специалност несъмнено не се вършат опити. Всичко е по правила и ние ги съблюдаваме. Това ни е работата. Полетите се извършват от разнообразни видове самолети и всеки вид аероплан си има своите ограничавания. Най-вероятно тези, които са си отменили полетите, техните самолети не са разрешавали приземяване в такива условия ", показа пълководец Косева.

Заради насрещния вятър, полетът е траял с към 30 минути повече от нормалното. " На летище " Хийтроу " времето беше неприятно за пасажерите, защото имаше вятър. Имаше дъжд, имаше турболенция по захода, която е доста неприятна. Тя е безусловно безвредна като събитие, както ще ви каже всеки един водач, само че е извънредно некомфортна за пасажерите ", добави тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР