Един от промоутърите на Тайсън Фюри - Франк Уорън -

...
Един от промоутърите на Тайсън Фюри - Франк Уорън -
Коментари Харесай

Промоутърът на Фюри неглижира обвиненията в допинг

Един от промоутърите на Тайсън Фюри - Франк Уорън - се отнесе с неуважение към сензационната вест, сътворена на Острова, съгласно която фермер получил заричане за пари, с цел да скрие източника на допинг в организма на боксьора през 2015 година.

Според версията, която раздруса боксовия свят, преди 5 години екипът на Фюри предложил 25 хиляди паунда на фермера Мартин Керфут в замяна на неистина от негова страна, обвързвана с продадено месо от некастриран глиган. Идеята била по този начин да се оправдае позитивната допинг проба за нандролон, дадена от Тайсън Фюри през 2015-а.

 Отнемат международната купа на Тайсън Фюри?
" Въпросният фермер ми прати писмо през октомври, което беше цялостно с неточности. Общо взето, той ми изясни, че бил заставен да подписва документи и да лъже под клетва. Когато му се обадих, той изиска пари. Казах му да се свърже с антидопинговата организация (на Великобритания), само че той избра да не го направи и вместо това да приказва пред медия.

Нямам визия по какъв начин може някой да вземе насериозно този случай. Тайсън в никакъв случай не го е виждал, това са цялостни нелепости. Антидопинговата организация ще се заеме със случая, само че не чакам да има кой знае какво развиване. Вероятно заради неналичието на доста събития сега някой публицист си е измислил защо да написа, до момента в който няма футбол ", разяснява Уорън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР