Един от приближените хора в екипа на Димитър Бербатов -

...
Един от приближените хора в екипа на Димитър Бербатов -
Коментари Харесай

Един от приближените на Бербатов: Венци Стефанов нещо се е объркал - ние го чакахме при хората на протеста

Един от доближените хора в екипа на Димитър Бербатов - Борислав Станков, даде отговор на огромна част от заложените от Венцислав Стефанов въпроси през миналите дни. Един от най-интересните бе за покана от притежателя на Славия към кандидат-президента въз основата в Бояна.

„ Станало е някакво съществено разминаване. Ние чакахме господин Стефанов да пристигна на митинга и да поговори с хората, само че той по този начин и не пристигна. Направихме и обиколки в цялата страна, в това число и в София, а той по този начин и не пристигна. Всъщност аз по този начин и не разбрах господин Стефанов като какъв тъкмо ни чака въз основата в Бояна. Като член на ИК, като вицепрезидент, като бранител на господин Михайлов или може би като консултант на ПР отдела на БФС. Моите почетения към господин Стефанов, само че към този момент тотално омръзна на хората с неговите тотално цинични и персонални нападки. Аз бих желал да чуя от него един път нещо градивно и свястно, за жалост цялата футболна общност към този момент чака 16 години да чуе нещо такова “, сподели Станков в изявление за „ Тема Спорт “.

Босът на „ белите “ изрази също по този начин подозрение по отношение на финансиране на президентската акция и митингите, обвинявайки Бербатов, че извършва нечии непознати ползи, употребявайки „ наемници “, както самичък се изрази. Борис Станков отговори и на тези нападки.

„ До момента цялата акция с две обиколки на цялата страна и административни разноски е сред 3 и 4 хиляди лв.. Но ние просто отиваме при хората и си приказваме за футбол – за проблемите им, за решенията, за по-доброто бъдеще. Това е нещо, което главите на сегашните управници и техните глашатаи не могат да схванат и одобряват. Защото те не могат по различен метод, с изключение на да разхищават пари – очевидно им е непознат методът без софри и какви ли не други неща “, сподели още той.

Що се отнася до въпросните „ наемници “, Станков уточни непрестанните митинги от футболни ентусиасти в съвсем всички огромни градове из страната, като измежду тях има симпатизанти на всевъзможни тимове.

Екипът на Димитър Бербатов към момента чака БФС да разгласява формалния подписан документ, с който е взето решението за изключване на 104 клуба от федерацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР