Един от популярните сайтове за порно Pornhub е заснел филм

...
Един от популярните сайтове за порно Pornhub е заснел филм
Коментари Харесай

"Най-мръсното порно" ще набира средства за почистването на океана

Един от известните уеб сайтове за порно Pornhub е снимал филм на изпълнен с отпадъци плаж за разпространение и набиране на средства за почистването на пластмасата от международния океан, оповестява уеб сайтът Dezeen.

Всеки път, когато видеото със заглавие " Най-мръсното порно в историята " (Dirtiest Porn Ever) бива гледано, Pornhub ще прави подаяние на органзиацията с идеална цел Ocean Polymers, която възнамерява да пусне транспортен съд, който да събира и обработва пластмасата от моретата и океаните.

Вице-президентът на уеб страницата Кори Прайс изяснява: " Ние тук в Pornhub сме мръсници, само че това не значи, че и плажовете ни би трябвало да са мръсни. "

Филмът включва двойка, която прави секс на плажа, заобиколена от отпадък, с цел да показва " по какъв начин пластмасата и отпадъците могат да унищожат една другояче красива сцена ".

В същото време хора, облечени в защитни костюми с логото на Pornhub разчистват към тях.

Порно уеб сайтът пусна акцията като част от самодейността си Pornhub Cares, която се занимава усилиено със сътоянието на международния океан.

" Замърсяването на океана се разрастна и се трансформира в един от най-значимите световни проблеми на нашето време и става все по-зле ", добавя Прайс. Той изяснява, че поради това за компанията им е значимо да издигнат тематиката и да вдъхновят смяна освен за хората в този момент, само че и за бъдещите генерации.

Заедно с видеото Pornhub върви и уебсайт, който поучава феновете по какъв начин могат да оказват помощ, като понижат използването на пластмаса за еднократна приложимост, която най-после се озовава в океана.

Трите съществени стъпки, които страницата предлага, са да се купува колкото се може по-малко пластмаса, преработване на пластмасата за еднократна приложимост и да почивстваме след себе, откакто сме се насладили на времето измежду природата.

От организацията Ocean Polymers имат вяра, че работата с Pornhub ще им помогне посланието им за замърсяването да доближи до хора, които другояче не биха се уведомили.

" Всички ние сме част от казуса и би трябвало да работим дружно, с цел да открием решението ", споделя изпълнителният шеф на инициативат Хедър Уигълсуорт и добавя, че става дума за бранд, който има забележителен световен обсег, в който влизат всевъзможни демографски групи, което го трансформира в доста ефикасна платформа за разпространение на рецесията с океаните през днешния ден. " Би било ужасно да виждаме повече компании с такива размери и растеж да поемат същата отговорност с аудиторията, която ангажират. "

Ocean Polymers възнамерява да почисти международния океан, пускайки модифициран танкер, който да събира пластмасата и да я трансформира в гориво, с което по-късно да се зарежда самия танкер.

Това е едно от многото препоръчани решения за унищожаване на пластмасата. Холандската организация с нестопанска цел The Ocean Cleanup пусна и плаващо устройство, което да събира пластмаса, само че по-рано тази година то се повреди, поради което голям брой специалисти по устойчивостта разкрикивуха неговата nadevdnost.

За страдание, има и голям брой специалисти, които считат, че елиминирането на пластмасата от океане е изцяло невероятно начинание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР