Един от популярните и обичани български актьори - Христо Гърбов,

...
Един от популярните и обичани български актьори - Христо Гърбов,
Коментари Харесай

Христо Гърбов: ЦСКА е изключителен отбор, да напълним Националния стадион

Един от известните и обичани български артисти - Христо Гърбов, който е неприкрит последовател на ЦСКА, прикани алената общост да пристигна на Националния стадион точно на 70-годишния празник на клуба.

"Аз съм един от най-големите почитатели на ЦСКА, може би за себе си съм най-големият почитател. Това е извънреден тим, почитател съм му още откогато тв приемниците бяха черно-бели и до ден сегашен съм му почитател. В нашето семейство всички сме от ЦСКА. Не знам дали се показах, споделям се Христо Гърбов, артист ", стартира Гърбов.

"При гола на Десподов против Лудогорец за Купата по този начин съм скочил, че жена ми пристигна да ме попита дали ми е неприятно, дали има земетресение. Не мога си въздържам страстите, свързани с ЦСКА. Обръщам се към всички почитатели - да напълним Националния стадион и да бъдем с тима, да му пожелаем да излезе от тая рецесия и да ни радва единствено с триумфи ", показа още Христо Гърбов пред клубната телевизия.

"Червените " ще празнуват своя огромен празник на 5 май в дуела с Лудогорец. Срещата е на Националния стадион от 20.00 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР