Eдин от популярните български поп дуети - Мания, ще отпразнува

...
Eдин от популярните български поп дуети - Мания, ще отпразнува
Коментари Харесай

Дует Мания честват 20 години на сцена със спектакъл

Eдин от известните български поп дуети - Мания, ще отпразнува 20 години на сцена с огромен концерт-спектакъл на 10 октомври в клуб Music Jam. Сестрите Даниела и Юлия ще отбележат своя празник с двучасов лайв, сценография, мултимедия и доста изненади.

Желанието на двете е да споделят празника си както с всички фенове на българската музика у нас, по този начин и с най-големите звезди на родната поп сцена и техни близки другари. Юбилейното събитие ще събере на една сцена известни реализатори и музиканти като Орлин Горанов, Янка Рупкина, Орлин Павлов, Акага и още доста представители на българския шоу бизнес.

Специално за шоуто от Съединени американски щати ще дойде и Слай Джералдс – бас-китарист, артист и създател на песни, споделял една сцена с музикални колоси като Боб Дилън, Ал Грийн, Масео Паркър и именития Ричи Хевънс.

Гостите ще чуят най-големите шлагери на сестрите от Мания, оглавявали през годините музикалните ранглисти у нас - Не желая, не мога, Светът е за двама, Песента на щурците, Не е истина, Дъжд от обич, Хладни очи и други.

Билетите за събитието са на цена 20 лева, а VIP пропуските са на цена 35 лева. Вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на място в Music Jam.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР