Един от помощник-треньорите в Лудогорец – Алекси Желязков изрази задоволство

...
Един от помощник-треньорите в Лудогорец – Алекси Желязков изрази задоволство
Коментари Харесай

Треньор на Лудогорец: Предоволен съм предвид сгъстения цикъл

Един от помощник-треньорите в Лудогорец – Алекси Желязков изрази удовлетворение от триумфа 2:0 над Царско село в 14-ия кръг на efbet Лига. Специалистът съобщи, че не вижда причина за терзания поради огромния брой пропуски пред вратата на съперника, защото – по негови думи – е мъчно да се търси пределна мотивация в сходен сбит цикъл от срещи, през какъвто минаха разградчани в последно време.

„ Може би хората са очаквали по-изразителна победа, само че за нас в щаба това не е изненада. Играем на 3 фронта, през 2-3 дни имаме мач и е мъчно във всеки от тях да се търсят пределната мотивация и готовност. Предвид сгъстената стратегия съм признателен от това, което показахме”, разяснява Желязков пред DIEMA SPORT.

„ Натоварването е много огромно и преди всеки мач се вижда доколко футболистите са подготвени за идващия. Още повече, че идващите мачове са значими. Преценяваме кои футболисти са в най-хубаво положение. Смея да настоявам, че ротациите се получават сносно.”

„ В някои от мачовете – и изключително в евротурнирите – показахме 90-100 % успеваемост (пред гола – б.р.). Имаме потвърдени футболисти, които пред вратата могат и знаят по какъв начин да играят. Да, през днешния ден имахме много положения, които не успяхме да отбележим, само че това го приписвам на непределната мотивация в този сбит цикъл от мачове.”

„ Кешеру желаеме да бъде възобновен на 100 %. Това беше и повода в последните мачове да не играе. Оттук нататък медицинският екип прави всичко допустимо, с цел да бъде подготвен той за игра в идващите мачове”, добави Желязков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР