Един от подалите иска, американецът Нейт Холандър, е недоволен от

...
Един от подалите иска, американецът Нейт Холандър, е недоволен от
Коментари Харесай

Дадоха под съд Мадона, ето каква е причината

Един от подалите желае, американецът Нейт Холандър, е неудовлетворен от това, че концерт на Мадона е бил отсрочен с два часа. Певицата се показала с шоуто на 17 декември, само че вместо плануваното начало в 20:30, певицата се появила пред публиката в 22:30. Според Холандер това е направило невероятно за някои да участват на концерта.

Поклонникът на Мадона е купил три билета за шоуто Madame X Tour, чиято обща цена е 1024 $ и 95 цента. Заслужава да се означи, че американецът, преди да заведе дело в съда, се е опитал да позволи казуса спокойно - той изискал от компанията-организатор да върне изхарчените пари. Според мъжа, промяната на времето нарушава контракта, който той като покупател е сключил с певицата.

Холандър е отбелязал, че в деня след късния концерт, някои притежатели на билети трябвало да вървят на учебно заведение или да работят. Поради това те не съумели да участват на шоуто, което приключило към един часа сутринта. Работата е там, че в този регион на Майами има полицейски час. Непълнолетните не могат да излизат на открито без възрастен компаньон след 23:00 часа.

Мадона е коментирала тази обстановка. На страницата си в Twitter тя разгласява видео, в което споделя: „ Ето нещо, което би трябвало да разберете: кралицата в никакъв случай не закъснява. “ Феновете не си замълчали и споделили в отговор, че същинската кралица почита почитателите си и цени времето на другите хора.

Един от потребителите припомнил още едно забавяне на Мадона за нейния личен концерт - откакто се провело шоуто, мнозина не съумели да се качат в метрото, защото то към този момент било затворено.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР