Един от пилотните потребители на Alexa for Business - компанията

...
Един от пилотните потребители на Alexa for Business - компанията
Коментари Харесай

WeWork задържа внедряването на Alexa for Business

Един от пилотните консуматори на Alexa for Business - компанията WeWork, която отдава офис пространства чартърен, задържа внедряването на виртуалния помощник на Amazon. Alexa for Business съставлява набор от принадлежности, които разрешават централизиран IT деплой и ръководство на огромни количества Echo устройстваAlexa for Business, които работят с Alexa.

Според CNBC, пилотния план на WeWork - внедряването на Alexa, е траял към два месеца преди да бъде спрян. Компанията възнамерявала да конфигурира Echo устройства в пространствата, които има и да развие уменията на Alexa - независими приложения и интеграция с бекенд системи - с цел да разреши на чиновниците да ръководят по-ефективно оборудванията в другите зали, както и графиците за използването им и още голям брой други преимущества, които облекчават работния развой.

От WeWork се въздържат от коментар все още, само че е реалност, че името на компанията към този момент не попада в листата с клинети на уеб страницата на Alexa for Business. Официални лица от Amazon също не са били достигнати за коментар.

От Софтуерния университет напомнят, че няколко месеца по-рано, Джош Емиг, началник на продуктовите проучвания в WeWork, съобщи, че Alexa for Business е предпочетена по отношение на конкурентните артикули на Гугъл и Apple, заради своята " бизнес-готовност ". Въпреки това бе категорично посочено че процеса на внедряване на Alexa в WeWork, които имат към 200 офис местоположения и над 175 000 члена, ще е извънредно деликатен и постепен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР