Един от пътниците на фаталния Ан-148, който се разби на

...
Един от пътниците на фаталния Ан-148, който се разби на
Коментари Харесай

Известният уралски екстрасенс, загинал на фаталния Ан-148, видял трагедията в магическото си кълбо, но...

Един от пасажерите на съдбовния Ан-148, който се разруши на 11 февруари в Подмосковието, се оказа известният в Урал екстрасенс и езотерик Иля Ставский. Мъжът правел вълшебен амулети, проявявал интерес към проучвания на аурата и човешката сила.

Заради обичаните си увлечения Иля даже зарязал кариерата си на енергетик и станал воин в план, отдаден на хора със свръхспособности по локалния ефирен канал ЕТВ.

Малко преди случая със самолета екстрасенсът видял в магическото си кълбо неприятно предсказание, само че, по думите на приятелите му, не съумял да го разшифрова вярно.



„ Иля имаше магическо кълбо. Той споделяше, че е видял в него ужасно доста служители на реда в полето ”, споделя приятелката на починалия.

„ За рождения си ден в началото искаше да направи празненство, само че след това реши, че видението с служителите на реда е предизвестие и ще ни задържат. Затова и сподели: „ Ще създадем всичко по-тихо ”... Ходих до мястото на нещастието. Там в действителност имаше доста служители на реда... ”, споделя още младата жена.
 
Припомняме, че при случая със самолета на „ Саратовски авиалинии " починаха 65 пасажери и шест души от екипажа. Лайнерът падна 4 минути, откакто излетя от столичното летище „ Домодедово ”. 

Превод: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР