Един от първите актове на интимност между двама души са

...
Един от първите актове на интимност между двама души са
Коментари Харесай

Как се целуват различните зодии?

Един от първите актове на фамилиарност сред двама души са целувките. Те могат да бъдат до някаква степен индикатор за това какво ви чака в спалнята с този сътрудник. Копнеем за повече пристрастеност, когато със своите устни допираме тези на половинката си. Оказва се, че зодиакалният знак въздейства върху стила ни на целуване, написа az-jenata. Овен
Представителите на тази зодия влагат доста пристрастеност в целувките, само че от време на време са малко безредни. Те се целуват с прегръдка, напомняйки филм от старите ленти – има доста придвижване под разнообразни ъгли и трагично въртене на главата. Може би е добре да влагат повече финес в този съкровен акт.

Телец
Телецът се приспособява към стила на целуване на колегата си. Това е знак, че той е твърдоглав и незабравим хамелеон, когато става въпрос за целувки. Представителите на тази зодия постоянно се пробват да дадат максимума на половинката си, с цел да ги желаят още по-силно.

Близнаци
Целувките на Близнаците са къси, само че сладки и ще ви накарат да желаете още от тях. Устните им постоянно са влажни, само че не мокри, съвършено разграничени, а до момента в който се целуват обичат да поглеждат понякога половинката си. Въпреки че не се целуват дълготрайно, една тяхна целувка ще ви накара да я помните дълго.

Рак
Целувките на Раците са нежни с лека захапка. Деликатни във всяко придвижване с езика, представителите на тази зодия харесват целувките и по шията, ушите. Лекото похапване има за цел да възбуди още повече колегата им.

Лъв
Целувката на Лъва е като игра на котка и мишка, и вие сте мишката! Те могат да стартират от шията или друга част на тялото ви и да продължат към устните. Лъвовете трансформират темпото, залъгват колегата, харесва им да има игра, до момента в който се целуват. Но от време на време езикът им може да бъде прекомерно палав и да имате чувството, че сте на обзор при ортодонт.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Дева
От всички зодиакални знаци, целувките на Девите е минимум евентуално да са мръснишки. Те не са изключително чувствени в този акт, не бихте могли да им помогнете това да се промени. Но внимавайте за свежестта на вашия мирис и топлината на устните ви.

Везни
Сочни, сладки целувки... Везни обичат да се целуват и могат да ви изненадат прелестно. Родените под този зодиакален знак постоянно имат секси устни. Докато се целуват биха могли да бъдат малко по-шумни. Стенания и тежко дишане, показващи наслаждение от акта.

Скорпион
Скорпионите са поетични любовници на разврата, които са добре известни със своя буен целуващ жанр. Те не обичат да следват правила, тъй че очаквайте всевъзможни необикновени целувки. Обичат да опитват, само че внимавайте, тъй като еднообразието от ваша страна може да ги отегчи.

Стрелец
Целувките на Стрелците са занимателни и секси. Представителите на тази зодия са толкоз изобретателни, че могат да ви накарат да се смеете, до момента в който се целувате. Понякога се целуват много интензивно, само че не прекомерно дълготрайно.

Козирог
Козирозите се целуват с убеденост и акуратност. Стремят се да бъдат положителни в това, което вършат, с цел да ви дадат едни страхотни целувки. Въпреки своята убеденост, демонстрират внимание към желанията на половинката си. Преди целувки постоянно се грижат за свежестта на дъха си с подобаващи балсами за устни и освежители за уста.

Водолей
Водолеите са умни и несъмнено схващат от целувки. Те са единствени по рода си и изпълнени с изненади. Деликатни, само че буйни в метода си и могат постоянно да улучат какво ще хареса на колегата им. Непредсказуеми са, което прави целуването с тях още по-вълнуващо. Бъдете подготвени за изненади.

Риби
Риби се целуват чувствено, показвайки прочувствена съгласуваност с половинката си. Обичат да целуват дружно с всички форми на досег и са повече от щастливи да се целуват на първа среща. Копнеят за по-дълбока, по-смислена връзка и употребяват целуването като метод да го реализиран.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР