Един от панелите в първия ден е посветен на застраховането

...
Един от панелите в първия ден е посветен на застраховането
Коментари Харесай

Остават три дни до специализираното експо Разкодирай твоите финанси

Един от панелите в първия ден е отдаден на застраховането

Остават три дни до началото на профилираното експо " Разкодирай твоите финанси ". Най-голямото по рода си събитие за персоналните финанси в България ще се състои на 27-28 октомври 2018 година в Интерпред. Организатор на ревюто е финансовият портал " Моите пари ", а медиен сътрудник на събитието е Инсмаркет. Тази година финансовото експо дава поръчка да бъде още по-мащабно от първото издание през 2017-та и да притегли още повече лектори и финансови институции, които да се включват, с цел да отговорят на въпросите на посетителите.
През двата дни на семинарната стратегия гостите ще имат опция да чуят презентации и полемики с над 20 водещи финансови специалисти в разнообразни области. Сред тях са дипломирани финансови консултанти, капиталови консултанти, също по този начин представители на банки, взаимни фондове, пенсионни и застрахователни сдружения, както и на други небанкови финансови институции.

В рамките на двата дни посетителите на експо " Моите пари " ще имат опция да получат скъпа информация по отношение на най-важните и известни финансови артикули на българския пазар. Участниците и лекторите в ревюто ще показват трендовете в ръководството на персоналните финанси, спестяването, вложението, кредитирането. Ще бъдат показани последните трендове в жилищното и потребителско кредитиране, банкирането за физически лица, както и другите благоприятни условия за икономисване при по-висока рентабилност чрез присъединяване на финансовите пазари, посредством пенсионни фондове, капиталови застраховки и взаимни фондове. И през двата дни разполагаем на посетителите ще бъдат щандовете на водещи финансови институции и консултанти, участващи в ревюто. Така всеки, който желае, ще може да разиска с представителите на компаниите тематики, представляващи интерес, както и да се запознае по-подробно с техните артикули и услуги.

Един от панелите в първия ден е отдаден на застраховането. Често споделяме: " Моят дом е моята крепост; здравето е най-голямата ценност; без колата си не мога ". Как тези изречения се изпълват със наличие в нашето всекидневие? Коя е рационалната отбрана на дома? Каква е огромната смяна в автомобилното обезпечаване? Колко коства да си здравно виновен? Тези и други въпроси се надяваме да намерят своите отговори по време на застрахователния панел. Очакваме ви! Участието е гратис.

Експо " Моите пари " - Панел " Застраховане "
27 октомври 2018 година
13:00-14:30 ч.
зала София, Интерпред
(бул. " Драган Цанков " 36, София, спирка " Жолио Кюри " на метрото)

По време на експото ще има и просветителна игра с въпроси, като всички дали отговор вярно ще вземат участие в лотария за огромната премия.
Целта на финансовото ревю е потвърдени специалисти от практиката във всички области на финансовите услуги да оказват помощ за построяването на повсеместен персонален план-програма за това по какъв начин да бъдем финансово съумели персони. Не се колебайте, посетете ни!
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР