Един от основните спонсори на - текомуникационната компания Three, чието

...
Един от основните спонсори на - текомуникационната компания Three, чието
Коментари Харесай

Спонсор на Челси пренасочва парите от клуба към украинци

Един от главните спонсори на - текомуникационната компания Three, чието лого стои на екипите на лондончани, публично приключи взаимоотношенията си с клуба. Причината бе решението на държавното управление на Англия да замрази активите на притежателя на клуба Роман Абрамович.

“С оглед на оповестените от държавното управление наказания, поискахме от Футболен клуб Челси краткотрайно да приключи спонсорството ни в клуба, което включва премахването на нашия бранд от екипите и стадиона ”, оповестиха от компанията.

NEW: Chelsea's charity partner Plan International say they are "horrified by the conflict in Ukraine and have "brought forward the closure of our partnership "

Three have suspended their sponsorship and Hyundai are "assessing " their deal with
— i sport (@iPaperSport)
От компанията оповестиха, че ще поддържат украинците: “Като мобилна мрежа, най-хубавият метод, по който можем да подкрепим хората от Украйна е да осигурим на бежанцие, които идват във Англия и клиентите ни в Украйна, да останат свързани с значимите за тях хора. В тази тенденция ще предложим пакети на всички украинци, идващи във Англия и на тези в Украйна ”.

Сделката с Three е на стойност към 40 милиона паунда. Другата компания, която има място на екипите на - Hyundai, също преразглежда партньорството си с клуба. Техният контракт е за 10 милиона лири на година. Най-големият удар обаче ще е, в случай че Nike се отдръпна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР