Един от основните съвети, за да намалим разпространението на новия

...
Един от основните съвети, за да намалим разпространението на новия
Коментари Харесай

Тоалетна хартия + тоалетна чиния = неочаквано забавна комбинация

Един от главните препоръки, с цел да понижим разпространяването на новия ковид, е да си останем у дома. И първите няколко дни това ни се отразява повече от прелестно, само че когато дните се трансформират в седмици, а седмиците може би в месеци, малко към този момент стартира да ни писва.
 ‪#‎stayathomechallenge‬, коронавирусът, самоизолирането и новото предизвикателство в обществените мрежи
Какво вършат всички с тоалетната хартия

До това води скуката

От досада хората подхващат какво ли не. Някои преподреждат цялата си къща и се пробват да спортуват в домашни условия, други пък се вършат на идиоти и качват какви ли смешни видеа и фотоси в обществените мрежи, употребявайки тоалетна хартия и още подръчни материали.

За трети обаче обществената изолираност е време, в което да основават изкуство. А както добре ни е известно, то не познава граници на въображението, другояче нямаше да е изкуство.

Чиста форма на изкуство ни демонстрира Уитни Джакоб, която с няколко ролки тоалетна хартия, тоалетна паница и други обикновени помощни средства основава доста занимателни облици.

" Ден 11 от карантината, поради ковид....Намерих ново занимание - изкуство с тоалетни хора ", е написала Уитни под осемте фотоси, които е качила в профила си във Фейсбук. На тях виждаме по какъв начин тя е съумяла да трансформира тоалетната си паница по подобен метод, че да наподобява на друго дребосъче.

Осемте облика, които Уитни е основала, даже носят обособени имена. Имаме Пупеща тоалетна, Глупава тоалетна, Романтична тоалетна, Ваканционна тоалетна, Тоалетна Алкохолик, Настинала тоалетна, Шеф-готвач тоалетна и Замаяна тоалетна.

Усилието, с цел да сътвори въпросните облици и да ги снима, несъмнено не ѝ коствало доста, само че признаваме си, че концепцията е много добра и крайният резултат е доста занимателен.
 Дан Мейс - мъжът, който свири на бутилки по необикновен метод
Когато духът излезе от бутилката

Дан Мейс демонстрира нагледно
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР