Един от основните съвети, за да намалим разпространението на новия коронавирус,

Един от основните съвети, за да намалим разпространението на новия коронавирус, ...

Тоалетна хартия + тоалетна чиния = неочаквано забавна комбинация.


Един от основните съвети, за да намалим разпространението на новия коронавирус, е да си останем вкъщи. И първите няколко дни това ни се отразява повече от прекрасно, но когато дните се превръщат в седмици, а седмиците може би в месеци, малко вече започва да ни писва.
‪#‎stayathomechallenge‬, коронавирусът, самоизолацията и новото предизвикателство в социалните мрежи
Какво правят всички с тоалетната хартия

До това води скуката

От скука хората предприемат какво ли не. Някои преподреждат цялата си къща и се опитват да спортуват в домашни условия, други пък се правят на идиоти и качват какви ли смешни видеа и снимки в социалните мрежи, използвайки тоалетна хартия и още подръчни материали.

За трети обаче социалната изолация е време, в което да създават изкуство. А както добре ни е известно, то не познава граници на въображението, иначе нямаше да е изкуство.

Чиста форма на изкуство ни показва Уитни Джакоб, която с няколко ролки тоалетна хартия, тоалетна чиния и други елементарни помощни средства създава много забавни образи.

"Ден 11 от карантината, заради коронавируса....Намерих ново хоби - изкуство с тоалетни хора", е написала Уитни под осемте снимки, които е качила в профила си във Facebook. На тях виждаме как тя е успяла да трансформира тоалетната си чиния по такъв начин, че да прилича на различно човече.

Осемте образа, които Уитни е създала, дори носят отделни имена. Имаме Пупеща тоалетна, Глупава тоалетна, Романтична тоалетна, Ваканционна тоалетна, Тоалетна Алкохолик, Настинала тоалетна, Шеф-готвач тоалетна и Замаяна тоалетна.

Усилието, за да създаде въпросните образи и да ги снима, определено не ѝ коствало много, но признаваме си, че идеята е доста добра и крайният резултат е много забавен.
Дан Мейс - мъжът, който свири на бутилки по невероятен начин
Когато духът излезе от бутилката

Дан Мейс показва нагледно

Източник: lifestyle.bg