Един от основните организатори на протестите срещу високите цени на

...
Един от основните организатори на протестите срещу високите цени на
Коментари Харесай

Организатор на протестите в Бургас: Полицията ме привика, притискат мои близки

Един от главните уредници на митингите против високите цени на горивата в Бургас се отдръпна откакто беше привикан в полицията.
Модераторът на групата „ Шофьори Бургас”, която сплоти недоволството на бургазлии, изясни, че е оказан напън на негови близки. Името на Мартин Пенчев се свързва с общинския консултант и предприемач Бенчо Бенчев, който беше задържан в Турция дружно с Димитър Желязков – Митьо Очите.

„ За да не навредя на трети лица - дали третото лице е Бенчо Бенчев или някой различен, няма никакво значение! Когато в моите ръце е ориста на някой различен е разумно аз да дръпна задна и те го знаят, и по тази причина по този начин се случва!”, съобщи Мартин Пенчев.

На въпрос за какво счита, че ще навреди на Бенчо Бенчев, Пенчев отговори: „ тъй като ме свързват с него политически”. Мартин Пенчев изясни, че множеството от модераторите в групата са привикани в полицията. „ Явно сме врагове на народа или на управляващите”, съобщи той по БТВ.

„ В обществените мрежи изтече негово изявление, в което даде инструкции за митинг... господин Пенчев беше извикан, в случай че се ситуира като уредник на митинга да създадем диалог с него какви са желанията и настройките, тъй като много ясни бяха напътствията, които той даде към всички, които желаят да вземат участие в протеста”, изясни Неделчо Рачев – шеф на „ Охранителна полиция” към ОДМВР - Бургас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР