Един от основните футболисти на Ювентус – опорният халф Сами

...
Един от основните футболисти на Ювентус – опорният халф Сами
Коментари Харесай

Кедира: Запленен съм от Висшата лига на Англия

Един от главните футболисти на Ювентус – опорният халф Сами Кедира призна, че е заинтересован от опцията да заиграе във Висшата лига. Германецът укрепи спекулациите към бъдещето си, като добави, че има предпочитание да осъществя своята фантазия, която е свързвана със спечелването на оптимален брой национални трофеи.

Договорът на 31-годишният немски национал изтича в края на идващия сезон, а в случай че Юве успее да притегли Емре Джан от Ливърпул, то мястото на Кедира измежду титулярите може и да изстине. В кариерата си някогашният ас на Щутгарт може да се повали с шампионски трофеи в Испания и Италия, тъй че Англия наподобява като разумна дестинация.

Кедира повтори своя голмайсторски връх

„ Висшата лига ме запленява”, призна Кедира пред „ Билд”. „ Моят договор изтича през 2019-а година, а аз постоянно мисля за бъдещето, тъй като във футбола всичко е допустимо.”

„ Чувствам се добре тук, разбирам, че съм част от специфичен тим. В същото време боготворя и диря провокациите: едно от тях е да печеля колкото се може повече титли, а също и национални титли”, добави Кедира.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР