Един от основните футболисти на Лудогорец - Джоди Лукоки се

...
Един от основните футболисти на Лудогорец - Джоди Лукоки се
Коментари Харесай

Звезда на Лудогорец: В България съм жертва на расизъм

Един от главните футболисти на Лудогорец - Джоди Лукоки се оплака от обстоятелството, че в България постоянно става жертва на расизъм. Техничарят призна, че се усеща добре в Лудогорец и би се върнал в Холандия, единствено в случай че има оферта от клуб от Топ 5.

" Наричат ме " черен " от трибуните, а също издават маймунски звуци. Особено когато играем против огромните клубове. Все отново аз го одобрявам добре. Просто се дръзвам. Тази усмивка е в действителност откровена. Аз просто би трябвало да се дръзвам на хората, които вършат такива мнения ", споделя Лукоки пред " ELF Voetbal ".

" Разбира се, че желая да печеля тази купа. Точно както завоювах купите с Аякс (три броя). Това е отлично прекарване. Не единствено спечелването на трофея, само че и пътят към него. Българските почитатели са също доста фанатизирани и чакат победи и титли от нас. От Аякс към този момент съм привикнал с този напън и е прелестно да го усещам още веднъж ", безапелационен е той.

" Животът тук е много отегчителен. В Амстердам живеят приятелите ми, детето ми... Това е една от аргументите, заради които бих желал да се върна в Холандия, само че единствено в клуб от Топ 5 ", сподели крилото.

 Кирил Домусчиев: Съсредоточаваме се в шампионата, задачата пред Лудогорец е ясна
Домусчиев: Съсредоточаваме се в шампионата, задачата пред Лудогорец е ясна

" Част от израстването на един тим е да умее да приема загубите с достолепие "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР