Един от основателите на AC/DC и основна фигура в световната

...
Един от основателите на AC/DC и основна фигура в световната
Коментари Харесай

Шокираща новина: Почина легендарен китаристът и основател на AC/DC

Един от създателите на AC/DC и съществена фигура в международната рокендрол история Малълм Йънг е умрял на 64-годишна възраст. Скръбната новина оповестиха от групата в обществената мрежа Фейсбук, оповестяват международните информационни организации.
" С дълбока тъга оповестяваме, че Малълм Йънг е умрял. Той, дружно с Ангъс Йънг, беше създател на AC/DC. С голяма отдаденост той беше моторът на тази група. Като китарист, текстописец и визионер той беше перфекционист и неповторим човек.Той беше добър в това, което прави и го правеше тъкмо както искаше. Лоялността към почитателите му беше несравнима. Като негов брат ми е мъчно да опиша с думи какво значеше за мен той в моя живот, връзката, която имахме, беше специфична и неповторима. Оставя зад себе си голямо завещание, което ще живее вечно. Малъклм, добра работа ".

Той е умрял в дома си, заобиколен от фамилията си, излиза наяве от известието.

Малкълм Йънг имаше здравословни проблеми от няколко години, като през 2014 година той спря с музиката и стартира интензивно лекуване.

Здравословни несгоди покосиха групата още веднъж през 2016 година, когато вокалистът Брайън Джонсън описа, че има съществени проблеми със слуха и мъчно ще продължи да излиза на сцената.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР