Един от организаторите на протестите и част от адвокат Николай

...
Един от организаторите на протестите и част от адвокат Николай
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов отново отказа да отговоря на въпросите на влогър

Един от уредниците на митингите и част от юрист Николай Хаджигенов, отхвърли да дава отговор на въпроси на влогъра Иво Дошев. Това излиза наяве от видео във Фейсбук, споделено от Асен Генов.
На него се вижда по какъв начин известният блогър Иво Дошев приближава юриста, при което Хаджигенов споделя: " Не съм тук да ви върша кефа ", след което бута камерата на снимащия. Това не е първият път, когато юрист Хаджигенов отхвърля да беседва с Иво Дошев, който от своя страна постоянно търси изявление с единия от водачите на Отровното трио. 
 Протестите: Ден 62 – Не поносим арогантното тъпчене на конституционните права (НА ЖИВО) Протестите: Ден 62 – Не поносим арогантното тъпчене на конституционните права (НА ЖИВО)
За 62-ри път протестиращи се събраха в триъгълника на властта – сред Президентството, някогашния Партиен дом и Министерски съвет с и...
" Ivo Doshev просто задава въпроси във формата си Обществен Контрол - ОК. И получава отговори... ", написа в обявата си Асен Генов, който е ярка фигура от митингите против държавното управление на Пламен Орешарски през 2013 година. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР