Един от непрофесионалните кулинарните критици на TikTok – 25-годишният Александър

...
Един от непрофесионалните кулинарните критици на TikTok – 25-годишният Александър
Коментари Харесай

Твърде лично: кой и защо се опита да отвлече Александър Влог в Ню Йорк?

Един от непрофесионалните кулинарните критици на TikTok – 25-годишният Александър Влог, обича да споделя всяко свое любителство преживяване от разнообразни заведения за хранене със своите почитатели. В огромна част от своите видеа той обича да провокира известни персони. В профилите му в обществените мрежи може да се порадвате на стотиците фотоси и видеа на едни чудни вкусотии. Какво по-хубаво занимание от това?!

Виж още: WTF?! Дрейк си направи цялостен харем - ожени се за 30 дами!

Интернет сензацията показа за Vbox7 своята топ история, чиято развръзка несъмнено е меко казано плашеща. Как бихте реагирали, когато чуете опит за похищение? Направо тръпки ви побиват, нали? И нас. Александър е имал огромното благополучие да посети Ню Йорк преди към 7- 8 години. Той и негови другари, с които е бил там, са решили да си заловен такси, само че в границите на към 30 минути не са имали тази опция. Напрежението сигурно е било голямо – въпреки всичко не си в България и не можеш да се оправиш бързо и елементарно.

Виж още: Когато прическата е константна: Emil TRF пусна детска фотография, ще го познаете ли?

По време на чакането им на един от най-известните площади – „ Таймс Скуеър “, Александър Влог инцидентно е видял, че един човек продава пуканки, само че не отделя взор от българската групичка и като че ли даже ги подслушва. Младежите таман решили да отидат от другата страна на площада, когато в един миг Алекс усеща по какъв начин някой го сграбчва и стартира да го влачи обратно. В мислите му незабавно изплува мисълта, че го отвличат. За благополучие всичко това се оказва един бъзик, защото продавачът също е бил българин и е решил да се пошегува по този безразсъден метод с нашето момче. Определено в никакъв случай няма да не помни страха, който е изпитал в този миг на суматоха. 

Изображение: https://www.instagram.com/alexander__vlog/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР