Един от ненужните в ЦСКА вече е ясен. Това е

...
Един от ненужните в ЦСКА вече е ясен. Това е
Коментари Харесай

Саша Илич зачеркна свой сънародник в ЦСКА

Един от ненужните в ЦСКА към този момент е явен. Това е Лазар Туфегджич, на когото старши треньорът Саша Илич няма да разчита през новия сезон. Полузащитникът не попадна в групата за вчерашното посещение на Хебър Пазарджик (0:0), въпреки че сърбинът бе изцяло подготвен за игра. В същото време тимовият лист на „ алените “ остана незапълнен, което е показателното за желанието на Илич, че няма да употребява сънародника си.

От няколко седмици към този момент се спекулира, че Туфегджич е на изхода на „ Българка войска “, като това може да се случи посредством продажба, преотстъпване или анулиране на контракта му. По подобен метод треньорът действа и преди година с Яник Вилдсхут, Йоан Баи и Федерико Варела. Първите двама отидоха в други тимове, а контрактът на третия бе преустановен предварително.

25-годишният Туфегджич дойде в ЦСКА преди година, само че по този начин и не съумя да се наложи в състава, макар че Илич му даваше шансове. Халфът стартира лятната подготовка с отбора, само че по-късно се контузи и не отпътува за лагера в Австрия.

Още един проблем е, че сърбинът не има и паспорт от Европейския съюз, което може да е проблем, тъй като с привличането на Данило Асприля на „ Армията “ към този момент има цели деветима футболисти, които не са жители на Европейски Съюз, а в групата за мачовете могат да попадат единствено по петима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР