Един от най-знаковите разводи в Холивуд бе този между Анджелина

...
Един от най-знаковите разводи в Холивуд бе този между Анджелина
Коментари Харесай

Пит не съжалявал за развода с Джоли

Един от най-знаковите разводи в Холивуд бе този сред Анджелина Джоли и Брад Пит. Вече се носят клюки, че актрисата съжалява за решението си за раздялата, която тя сама предизвика.

Затова пък Пит не се интересува от възприятията на някогашната си възлюбена, разказал източник пред HollywoodLife. Според него, Брад нямал никакво предпочитание да се събира още веднъж с Анджелина.

По думите на източника, непосредствен до звездата, последните години от съжителството на съпрузите, за Брад били „ пъкъл “. Брад даже се съмнявал, че познава въобще сегашната Анджелина. Той не можел да повярва, че дамата, която е обичал и за която се е оженил, ще го показа с подобен облик пред света.

В изданието също излиза наяве, че артистът към този момент не претърпява връзките си с някогашната си брачна половинка. „ Сега той мисли единствено за децата – те са всичко за него “.

Сега екссъпрузите са в нов етап на битка за правата над децата. Те още веднъж не могат да намерят решение между тях. Скоро Анджи съобщи в съда, че Брад ѝ дължи пари за издръжката, която той бил задължен да даде, а не е дал.

Актьорът опроверга тази информация, като изясни, че даже е превел пари назаем за покупката на жилище на Джоли и децата.

Бранджелина се разделиха през септември 2016 година След 12 години взаимен живот, Джоли ненадейно подаде молба за бракоразвод и събра шестте им деца – три биологични и три осиновени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР