Един от най-запомнящите се участници в кулинарното шоу Hell`s Kitchen

...
Един от най-запомнящите се участници в кулинарното шоу Hell`s Kitchen
Коментари Харесай

Реджеп от Hell`s Кitchen показа бебето си

Един от най-запомнящите се участници в кулинарното шоу Hell`s Kitchen Реджеп Бадев криеше огромното си персонално благополучие повече от половин година.

Той е станал татко тихомълком, без преди този момент да се е вдигало звук към бременността на половинката му или след раждането на наследника им.

Чаровният готвач, който завоюва третия сезон на риалитито на Нова телевизия, не показа нищо за бащинството си в епизода на " Черешката на тортата " тази седмица, само че останалите участници го издадоха. Както е известно предаването се излъчва на запис, като е осъществено преди най-малко три месеца.

Майсторът на италиански специалитети не продължи тематиката и по този начин не излиза наяве дали има момче или момиче. Той се радва на наследник, който към този момент е на 7 месеца. Реджи е посочил бебето малко преди излъчването на " Черешката на тортата " в Инстаграм профила си, само че учудващо новината не е обиколила медийното пространство още тогава.

Иначе Реджи издаде малко повече за своята жена пред гостите си. От думите му стана ясно, че тя също е от " кухнята " - сладкар. Двамата имали връзка от разстояние, защото били в разнообразни страни, само че по този начин станало че се събрали в България, където готвачът не крие, че се усеща най-добре и по никакъв метод не му липсва живота в Италия, където живееше преди да се прибере за третия сезон на Hell`s Kitchen, напомня HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР