Един от най-запомнящите се гласове и победител в родния Х

...
Един от най-запомнящите се гласове и победител в родния Х
Коментари Харесай

Християна Лоизу: Фантомът на операта е мечта за много певици

Един от най-запомнящите се гласове и победител в родния " Х Фактор " Християна Лоизу ще дебютира на 23 март на сцената на " Националния музикален спектакъл ". Любимката на публиката ще влезе в облика на Кристин в световноизвестния мюзикъл " Фантомът на операта ", който се слага за пръв път у нас. Това е една от първите й огромни функции на професионална сцена след спечелването на известния музикален формат през 2016 година.
Ролята на Кристин е фантазия за мнозина певици по целия свят. Мечтана се оказва и за Християна, която приема присъединяване си в мюзикала като голямо предизвикателство, само че и чест.
" Много сопрани по света мечтаят за тази роля. Аз имам опция също да бъда част от този план с помощта на шефа на Музикалния спектакъл - Марияна Арсенова. Освен като певица ще имам опцията да бъда и актриса, което е огромно предизвикателство за мен ", показа пред Християна.
Гост-звездата ще се редува в ролята на Кристин със солистките на Музикалния спектакъл Весела Делчева и Теменужка Трифонова. Християна ще си партнира с двамата реализатори на Фантома на операта – Владимир Грудков и гост-солиста Влади Михайлов.
Цялото изявление с нея можете да видите във видеото!
Сподели с твоите другари
Интервю на Милена Славкова
Реализирането на " Фантомът на операта " е най-скъпата премиера на Националния музикален спектакъл. Въпреки сериозните отстъпки, дадени от компанията на композитора Андрю Лойд УебърУебър, това са най-скъпите авторски права за мюзикъл в досегашната история на театъра. Допълнителни средства са вложени в огромната сценография, озвучителната и осветителната техника, в изработването на близо 400 истински костюми.
Зрелищният театър ще се играе само до 14 април през този сценичен сезон. След изчерпването на билетите за всичките в началото контрактувани 25 спектакъла театърът води дълги договаряния и откупи нови 10 спектакъла. Така вместо до 30 март " Фантомът на операта " ще бъде на сцена до 14 април в Музикалния спектакъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР