Един от най-задаваните въпроси, които задават на двойките с дългогодишна

...
Един от най-задаваните въпроси, които задават на двойките с дългогодишна
Коментари Харесай

Девет златни правила за дълготрайната връзка

Един от най-задаваните въпроси, които задават на двойките с дългогодишна връзка е каква е тайната на щастието сред тях. Понякога за това няма ясна причина, а различен път отговорът е: "да оценяваш другия ", "любовта " или израза "минали сме през толкоз компликации дружно ". За да намерим разковничето на брачното щастието, вълнуваща милиони влюбени двойки по света, изведохме някои от най-важните простички правила, дадени от фамилните психолози. Според фамилните психолози щастието се дължи на няколко елементарни правила:

1. Никога не взимай обичаните хора за даденост
Партньорите непринудено живеят един с различен, прекарват време дружно и се обичат. Всеки ден те би трябвало да си спомнят за нещата, които вършат един за различен и какво значи наличието на единия в живота на другия.

2. Вярвай в себе си
Как единият да има вяра в другия, когато той самият не е убеден в себе си? Ако човек изпадне в миг на подозрение, е добре да опита да си спомни всички неща, които го вършат предан на връзката, а не да се концентрира върху негативните страсти.

3. Помни какво е значимо за теб самия
Партньорите във всяка сполучлива връзка би трябвало да имат персонално пространство. Всеки един от тях би трябвало да има време за кариера, занимание, обучение, четене или подготовка, да вземем за пример.

4. Нищо скъпо не идва елементарно
Всяка връзка изисква старания. Колкото повече поддържат връзка двама души, толкоз по-лесно ще минават през компликациите и толкоз по-силна ще става връзката им. Думите, с които ще накарате всеки мъж да полудее по вас Ето по какъв начин гониш мъжа, който те обича Когато го обичаш, само че сексът е ужасяващ

5. Влагайте сърце и душа във всичко
Ако не поставят старания за връзката си, сътрудниците се отдалечават прочувствено и връзката им отслабва.

6. Не бъдете злопаметни
Всеки бива отчаян в даден миг, само че това не значи, че обидата би трябвало да се запомни и да се натяква при всеки комфортен миг.

7. Не завиждайте за триумфа на другия
Успехите на колегата би трябвало да бъдат само мотив за наслада.

8. Прекарвайте повече време със фамилията
Важно е фамилията на колегата да ви опознае и да се превърнете в част от него.

9. Избирайте приятелите си рационално
Много хора ще опитат да застанат сред сътрудниците. Такива хора не са същински другари. Приятелите оказват помощ в сложни моменти и се радват на триумфите, те не пробват да разделят някого с колегата му поради едната ревнивост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР