Един от най-впечатляващите световни мюзикли – „Алиса в Огледалния свят”,

...
Един от най-впечатляващите световни мюзикли – „Алиса в Огледалния свят”,
Коментари Харесай

Алиса в Бонбонения свят

Един от най-впечатляващите международни мюзикли – „ Алиса в Огледалния свят”, може да бъде забелязан в София в осъществяване на дребните магьосници от „ Бон-Бон”. Близо 60 деца сменят 100 неповторими костюма, дело на художничката Златка Вачева, пеят и танцуват като същински експерти. Всяко от тях е квалифицирано за най-малко две функции, за представленията, които са в следващи дни, има два състава. Мюзикълът се играе в Сити Марк Център и намирането на билети за него е същински проблем.

Как Бонбоните попаднаха в Огледалния свят? В началото на 2018 година “Бон-Бон Мюзик” показа авторският мюзикъл " Котешката тайфа " по музика на Стефан Димитров, който към този момент повече от година се играе при огромен интерес както в София, по този начин и из цялата страна. След сполучливия дебют на дребните актьори в сходен план, Рози Карасловава, създателката на " Бон-Бон ", се осмели да купи правата за втори мюзикъл и то не какъв да е, а един от най-емблематичните и огромни, основан на едноименния разказ на Луис Карол! “Алиса в огледалния свят” не е бил представян в България до момента. Режисьор е Бисерка Колевска - лауреат на доста влиятелни интернационалните награди.

Група „ Бон-Бон “ е основана през 1995 година от Рози Караславова, която е продуцент на “Алиса в огледалния свят”. Следващите представления на зрелищния мюзикъл са на 19, 20 май и 16 юни. На 18 май, също в Сити Марк Център, ще се играе „ Котешката банда”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР