Един от най-верните фенове на фолк певицата Андреа за пореден

...
Един от най-верните фенове на фолк певицата Андреа за пореден
Коментари Харесай

Фен с трогателно писмо до HotArena: Честит рожден ден, Андреа!

Един от най-верните почитатели на фолк певицата Андреа за следващ път се регистрира с прочувствено писмо до HotArena , адресирано до обичаната му изпълнителка. Петър Ангелов написа благи думи към нея, а в края на словоизлиянията си насочи предизвикателство към русокосото прелъщение.

Ето какво гласи то:

„ Здравейте! Искам за поредна година посредством вас да благопожелавам рожденият ден на най-хитовата, най-успялата и най-красива певица - Андреа!

 

Андреа към този момент не е просто име, а се трансформира в пример за качество и нововъведение. Андреа даже през миналата година ОТНОВО съумя да натрие носовете на всичките си колежки, като на " Daf Bama Awards ", взе купата за най-хубава певица от България!

 

Успехите ѝ не свършват до тук! Парчето ѝ " Vitamin ", като се изключи че се наложи по много радиа (чуто е и в Гърция и Румъния), бе един до друг с най-гледаната ария в YouTube " Despacito "! Коя друга наша звезда е имала достойнството да бъде номинирана до такива песни и огромни имена?! Никоя, с изключение на Андреа!

 

Андреа съумя да осъществя още един план през 2017 година! " Строго неразрешено " със скандалната Сузанита! Какво да ви кажа, Андреа си е Андреа - знае каква е рецептата за шлагер! Парчето стана едно от най-ротираните и поръчвани в клубовете, а видеото разпали пристрастеностите и не остави хората равнодушни. Прикова се вниманието на дребни и огромни. Хейтъри и почитатели. Всички говореха единствено за това. Това говореха и индикаторите в YouTube - беше номер 1 в набиращи известност над 12 дни! Има над 4 600 000 гледания, обаче действителни! Тук е момента да похваля Андреа, че тя не си купува гледания и лайкове.

 

По-интересното е, че даже някогашните ѝ продуценти я желаят назад. Е по какъв начин няма, тя е построено име и набира все по-голяма известност на открито. Тя обаче е непреклонна поради схемите и мръсните игри, само че това е друга тематика.

 

 

Скъпа Андреа, поисквам ти европейски, международен шлагер! Пожелавам ти скоро да се наредиш до водещите имена в международната музика, тъй като има какво да покажеш и да оставиш диря след себе си на сцената! Ти си реализатор, който не е за клубовете. Не, не се окайвам, прави ми удоволствие на твое присъединяване, само че ЗАСЛУЖАВАШ да си на международната сцена, тъй като твойте шоута - там също нямаш конкуренция!

Пожелавам ти да бъдеш жива и здрава и доста сполучлива. Пожелавам ти в персонален проект, да се случи това, което искаш. Искам в никакъв случай да не спираш да ни радваш с творчеството си! За мен постоянно си била и ще бъдеш номер едно!

 

Завършвам пожеланието си с едно предизвикателство.. Би ли направила ария по мой текст? “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР