Един от най-великите вратари във футбола - Джанлуиджи Буфон, може

...
Един от най-великите вратари във футбола - Джанлуиджи Буфон, може
Коментари Харесай

"Барса" иска Буфон за заместник на Тер Стеген

Един от най-великите вратари във футбола - Джанлуиджи Буфон, може да поеме в изненадваща посока. На 41 години стражът е измежду трансферните цели на... " Барселона ". Това твърди " Скай Италия ".

След дълги интервали в " Парма " и " Ювентус ", а по-късно година на вратата на " Пари Сен Жермен ", Буфон може да облече фланелката на испанския гранд. Раздялата му с ПСЖ е сигурна. При французите италианецът изигра единствено 25 мача, като беше най-вече запаса на Алфон Ареола.
Официално: ПСЖ и Буфон се разделят след едвам един сезон (ВИДЕО) Ветеранът записа единствено 25 мача за френския първенец
Ако премине в " Барселона ", статутът му надали ще се промени. Буфон ще бъде авариен вид, като титуляр ще остане Марк-Андре тер Стеген. Според " Скай " каталунците към този момент са осъществили контакт с вратаря и договарянията са почнали. Самите каталунци се надяват неговото привличане да повлияе по-скоро на имиджа на клуба, в сравнение с играта, и да притегли повече почитатели.

Сред другите спрягани варианти за бъдещето на италианеца са тимът, с който дебютира в мъжкия футбол през 1995 година - " Парма ", както и " Ювентус ", с който завоюва 9 трофеи на Италия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР