Един от най-великите постоянни реализатори от пейката в историята на

...
Един от най-великите постоянни реализатори от пейката в историята на
Коментари Харесай

Големият Джамал Кроуфърд окачва кецовете, ако не си намери отбор

Един от най-великите непрекъснати изпълнители от пейката в историята на НБА - Джамал Кроуфърд, най-вероятно ще приключи професионалната си кариера, в случай че нито един тим не пожелае услугите му през идващия сезон. 40-годишният троент притежател на премията " Шести човек на годината " е свободен сътрудник от година, откакто за последно се състезаваше в тима на Финикс Сънс.

" Не съм си показал по кое време тъкмо ще се откажа. Може би ще е в някакъв миг от идващия сезон, само че се надявам на някой тим, борещ се за плейофите, да ме избра. И в този миг, в случай че нищо не се случи, евентуално ще си кажа: " Ок, това е ", показа Кроуфърд в подкаста " Court Vision ".

В кариерата си 196-сантиметровият стрелец е играл за тимовете на Чикаго, Ню Йорк, Голдън Стейт, Атланта, Портланд, ЛА Клипърс, Минесота и Финикс. Участвал е в 1,326 дуела в НБА, в които се разписва със приблизително по 14.6 точки на мач. В последната си среща Кроуфърд написа история, откакто наниза 51 точки на Далас Маверикс - счупи връх на Майкъл Джордан за най-възрастен състезател с 50 или повече точки, както и този за играч с най-вече точки от пейката, подминавайки 50-тицата на Ник Андерсън от 1993-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР